FOTO
WEDSTRIJD

Het Perfecte Plaatje, Snapchat, Instagram… We zijn tegenwoordig dagelijks bezig met fotografie. Wat is de beste hoek? Welke filter zal ik gebruiken? Hoeveel likes krijgt mijn foto?

Om iedereen die van fotografie houdt uit te dagen starten we in de kerstvakantie met een spannende fotowedstrijd! Gedurende 4 weken krijg je allerlei foto opdrachten die vervolgens beoordeeld worden door een jury. Iedere week roepen we 1 winnaar uit die een prijs ontvangt. De grote winnaar aan het einde van de 4 weken wint een foto workshop met een fotograaf!

De opdrachten worden vanaf 3 januari 2022 iedere week op maandag gedeeld. Je krijgt vervolgens 7 dagen de tijd om de opdracht uit te voeren. De winnende foto’s zullen ook tentoongesteld worden op verschillende plekken in Hollands Kroon gedurende het jaar. 

Iedere week roepen we 1 winnaar uit die een prijs ontvangt. De grote winnaar aan het einde van de 4 opdrachten wint een workshop met een professionele fotograaf!

Je bent niet verplicht om aan alle opdrachten deel te nemen. Na iedere opdracht ontvang je een cijfer waardoor er 1 weekwinnaar komt. Des te meer opdrachten je uitvoert, des meer kans je maakt op die grote eindprijs: een workshop met een professionele fotograaf!

Deze activiteit is alleen voor jongeren uit Hollands Kroon


SCHRIJF JE IN!

    Lees hier onze algemene voorwaarden