Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Rocket League toernooi

Meerbaak Middenmeer

Het is zover op 28 december! Hét vetste Rocket League toernooi in de gemeente Hollands Kroon. 🚀⚽️ Geef je snel op met jouw teamgenoot en ga de strijd aan. Gaan jij en jouw teamgenoot er vandoor met de eerste prijs? 🏆

Gratis

Mario Kart toernooi

MFA De Ontmoeting, Anna Paulowna

Ben jij goed in het ontwijken van bananen en driften door de bochten op de regenboogbaan? Doe dan mee aan ons Mario Kart toernooi op 29 december in MFA De Ontmoeting! Dit toernooi wordt georganiseerd door KNAF Digital ism LINK Jongerenwerk.

Gratis

PubQuiz – voor jong én oud

Zoom

Het is weer tijd voor de jaarlijkse PubQuiz van LINK. Met vragen over van alles en nog wat + een beetje algemene kennis. Niet te vergeten, de challenges tussendoor! Geschikt voor jong én oud! Schrijf je in als team met je familie, vrienden, buren, alles kan! Het winnende team ontvangt een leuke prijs! We spelen […]

Gratis

Online Uno Battle

DJC Hollands Kroon - Discord

UNO! Wie kent het niet? Het kaartspelletje 'pesten' in een ander jasje. Doe je tijdens de kerstvakantie mee met onze online UNO battle? De winnaar ontvangt een leuke prijs! Deelname is gratis! Na inschrijving ontvang je alle details voor de battle.

Gratis

Fall Guys toernooi

DJC Hollands Kroon - Discord

Rennen, springen en duiken langs alle obstakels. En ook nog eens in de snelste tijd! Ben je hier goed in? Dan win je misschien wel ons online Fall Guys toernooi en ontvang je een leuke prijs! Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Gratis

Fortnite New Year special

DJC Hollands Kroon - Discord

Laat je Fortnite skills zien tijdens onze New Year special op 6 januari. Deelname is vanaf 12 jaar. De winnaar ontvangt een leuke prijs! We spelen 4 custom games. Durf jij de strijd aan? Schrijf je dan snel in!

Gratis