Cake & Bake Cup 2021

LINK Projecten organiseert voor alle jeugd van 4 t/m 21 jaar, uit de gemeentes Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel, de Cake & Bake Cup 2021!

Vanaf vrijdag 23 april lanceren wij vier weken achter elkaar een bak-opdracht. Wil je kans maken op mooie prijzen? Stuur dan jouw eindresultaat op!

Hoe kan ik meedoen?

Vanaf vrijdag 23 april om 17.00 uur lanceren wij op deze pagina 4 vrijdagen achter elkaar een bak-opdracht. Bekijk de opdracht en ga vervolgens lekker aan de slag. Na de 4 weekopdrachten is er nog een grote regiofinale op 30 mei. Deelname is gratis.

Hoe stuur ik mijn baksel in voor beoordeling?

Om aan de maatregelen rondom corona te voldoen worden de baksels van de weekopdrachten beoordeeld op uiterlijk en niet op smaak. Hierbij wordt ook gekeken naar het proces tijdens de opdracht.

Wil je meedoen aan de competitie? Stuur dan de volgende foto’s en video op naar Katy Taylor van LINK Projecten via katy@linkprojecten.nl

  • 1 foto van de ingrediënten die je gaat gebruiken
  • 1 foto tijdens het mixen
  • 1 foto tijdens het in elkaar zetten van het eindresultaat
  • 1 foto tijdens het versieren van het eindresultaat
  • 1 foto van het eindresultaat
  • Korte video (maximaal 1 minuut) waarom jouw baksel moet winnen
  • Naam, leeftijd, woonplaats + gemeente

Prijzen en leeftijdscategorieën

Iedereen is welkom om mee te doen aan de bak-opdrachten! Het is geen eis om deel te nemen aan de competitie.

Vind je het wel leuk om mee te doen aan de competitie? Dan beoordelen we in 4 leeftijdscategorieën:

4 t/m 8 jaar (hulp van ouders/verzorgers is natuurlijk toegestaan!)
9 t/m 12 jaar
13 t/m 16 jaar
17 t/m 21 jaar

De bak-opdracht wordt steeds op vrijdag om 17.00 uur gelanceerd. De deadline voor het insturen van jouw eindresultaat is de maandag erna om 20.00 uur.

Iedereen ontvangt voor iedere weekopdracht punten. Daarnaast benoemen we iedere week per gemeente, in iedere leeftijdscategorie, 1 winnaar. Deze winnaar krijgt bonuspunten en een leuke prijs.

Aan het einde van de vier weken worden alle punten opgeteld en komt er per gemeente, in iedere leeftijdscategorie, een gemeente-winnaar uit. Deze gemeente-winnaars ontvangen een bakpakket twv 50 euro én gaan door naar de grote regiofinale!

Regiofinale

De regiofinale vindt plaats op 30 mei. Hierbij gaan de gemeente-winnaars uit Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel de strijd met elkaar aan! Alle finalisten ontvangen op 21 mei de finale-opdracht. Tijdens de finale wordt er naast uiterlijk ook beoordeeld op smaak. Op 30 mei komt er een lokale bakker langs die veilig en verantwoord aan de voordeur het eindresultaat proeft en verder beoordeeld. Uiteindelijk krijgen we, in iedere leeftijdscategorie, 1 grote regiowinnaar van de Cake & Bake Cup 2021! Deze winnaars krijgen tickets voor een chocolade workshop waarbij je onder begeleiding allerlei verschillende chocolaatjes en bonbons gaat maken. Afhankelijk van de coronamaatregelen ten tijde van de finale wordt dit een online of fysieke workshop.

Voor vragen of meer informatie neem contact op met Katy Taylor van LINK Projecten: katy@linkprojecten.nl