Among us | 30 april | online toernooi

Among Us is een digitale variant waarbij ‘Wie is de Mol?’ en “Weerwolven” gecombineerd worden. Je behoort tot de bemanning van een ruimteschip en voert allerlei taken uit door middel van minigames, maar niet iedereen heeft hetzelfde doel… Sommige bemanningsleden zijn erop uit om het team uit te schakelen. Maar wie is de verrader?! Speel samen met de rest van de bemanning om de verrader te ontmaskeren. Maar let op! Is iedereen wel te vertrouwen?

Op 30 april organiseren LINK Projecten, ECV esports en Stichting Verantwoord Gamen een Among Us toernooi voor alle jongeren van 7 jaar en ouder uit de Gemeente Texel.

We beginnen in de middag om 16.00 uur met ronde 1 waarbij iedereen minimaal 1 uur speelt. Om 17.15 is de eerste ronde afgelopen. De winnaars vanuit deze ronde gaan door naar ronde 2. Ronde 2 begint na het eten, om 18.30 uur en gaat uiterlijk tot 20.30 uur door. Hoe lang je in de 2e ronde speelt hangt ervan af of je wint.

Among Us is gratis beschikbaar op IOS of Android, op de PC verkrijgbaar via Steam voor €3,99 en op de Nintendo Switch voor €4,29. Tijdens dit toernooi kan je via alle manieren meedoen.

1e prijs: €50 bol.com bon
2e prijs: €40 bol.com bon
3e prijs: €30 bol.com bon